Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

Житомирщині потрібна комплексна стратегія розвитку туризму

  • 91
Житомирщині потрібна комплексна стратегія розвитку туризму

Житомирщина може стати туристичною перлиною України, але для цього потрібно переглянути та ухвалити нову дієву стратегію розвитку туризму регіону.

Про це йшлося під час засідання Політради Житомирської обласної організації партії «Слуга Народу», що відбулося на території рекреації «Коростишівський каньйон», який нещодавно отримав оновлену інфраструктуру завдяки зусиллям команди «Слуга Народу».

Нагадаємо, що Житомирщина – територія туристичних можливостей і має величезну кількість унікальних об’єктів: понад 100 пам’ятників історії та архітектури, 27 парків і заказників, унікальний Поліський природний заповідник, десятки озер та каньйонів.

Голова Житомирської обласної ради Володимир Федоренко переконаний, необхідно зосередитися на декількох основних напрямах – конкретних туристичних об’єктах.

«Ми на Політраді вирішили – потрібно розробляти стратегічні цілі. Але якщо братися за об’єкт, то доводити його до кінця, а не робити частинами. Визначити об’єкти-магніти і робити їх», – пояснив він.

Житомирщина повинна стати одним із найпопулярніших туристичних регіонів України, причому не тільки для українців, а й для гостей з-за кордону, впевнені учасники Політради.

«Коли ми їдемо за кордон, нас цікавить розважальний туризм – піти на фестиваль, з’їсти смачну страву. Хочемо, щоб наші діти покаталися на атракціонах або відвідали Парк розваг. Щось просте, що ми використовуємо вдома, але з іншим антуражем, в іншому місці, з іншими приємними цікавинками. І Житомирщина може все дати як українському, так і іноземному туристові. У нас є потенціал, але потрібно його ефективно розвивати та створювати якісну інфраструктуру», – говорить народна депутатка від фракції «Слуга Народу» Тетяна Циба.

У тому, що до Житомирщини можуть приїхати туристи з інших країн, переконана і голова Політради Житомирського обласного осередку партії Тетяна Грищенко.

«Наша мета – розвиток туристичної Житомирщини. Нам потрібна нова комплексна стратегія розвитку туристичної Житомирщини. Саме тому Політрада звернеться до Житомирської обласної ради та її голови для перегляду та ухвалення нової дієвої стратегії. Мають бути напрацьовані конкретні кроки та дієві механізми для реалізації плану розвитку регіону», – підсумувала вона.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy