Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

Виділили кошти на оборону, підтримали земляків, перейменували вулиці

  • 11
Виділили кошти на оборону, підтримали земляків, перейменували вулиці

Такі питання і не лише розглянули під час нещодавньої сесії Олевська міська рада під головуванням Сергія Лисицького, обраного від партії «Слуга Народу». Зокрема, депутати проголосували за виділення 780 тис. грн із міського бюджету обласному на будівництво військових інженерно-технічних і фортифікаційних споруд у регіоні.

Також одноголосно підтримали рішення про надання одноразової матеріальної допомоги. Цього місяця було виділено 460 тис. грн для 46 місцевих жителів, із яких 28 осіб — це військовослужбовці, які потребують дороговартісного лікування. До речі, лише з початку 2024 року вже було виділено понад 1,4 млн грн матеріальної допомоги воїнам, які потребують лікування, і членам їх сімей.

Крім того, стало відомо, що близько 2,3 млн грн надійшли відділу освіти за рахунок субвенції на закупівлю мультимедійного обладнання для 69 класів закладів освіти громади в рамках Нової української школи.

Розглянули питання перейменування вулиць в Олевську. На виконання Закону України «Про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні і деколонізацію топонімії» були проведені громадські слухання, де жителі вулиць могли надати свої пропозиції. Тож депутати підтримали рішення олевчан — і з десяток вулиць було перейменовано.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy