Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

На Житомирщині триває проєкт "Пліч-о-пліч: всеукраїнські шкільні ліги"

  • 7
На Житомирщині триває проєкт

Розпочався ІІ етап всеукраїнських змагань, під час якого буде обрано кращу команду, що представлятиме свою громаду на районному етапі змагань. Цього тижня у Березівській ТГ, як і в інших громадах Житомирщини, відбулися міжшкільні змагання з волейболу.

Березівський сільський голова від “Слуги Народу” Михайло Яромов розповів: “Шкільні змагання “Пліч-о-пліч” буквально увірвалися в наше важке сучасне життя. У той час, коли в країні йде війна, декому може здатися, що зараз зовсім не до спорту. Але, з іншого боку, навіщо ми тоді воюємо, якщо в Україні не буде спорту, культури, освіти, науки? Нація має бути спортивною, освіченою, сильною. Великий спорт розпочинається із перших маленьких кроків на шкільних змаганнях. Вдячний Володимир Зеленський за таку ініціативу, яка не лише виховує спортсменів, а й по-справжньому гуртує громади”.

Ініціатива “Пліч-о-пліч” стартувала з 28 грудня 2023 року. Метою проєкту є популяризація спорту серед учнівської молоді, залучення максимальної кількості учнів до занять фізичною культурою, формування у них лідерських якостей, створення умов для розвитку спорту серед здобувачів освіти.

У межах ініціативи впродовж 2023-2024 навчального року заплановано проведення спортивних змагань із п’яти видів спорту, які є найбільш популярними та доступними: баскетболу, волейболу, спортивного орієнтування, футзалу та черлідингу.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy