Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

На Житомирщині стартував черговий етап проєкту «Важливий кожен»

  • 11
На Житомирщині стартував черговий етап проєкту «Важливий кожен»

Це вже третій етап регіонального проєкту, ініційованого народним депутатом України Арсенієм Пушкаренком та реалізованого за підтримки Благодійного фонду BGV та Фонду “Чисті Серцем”. Ініціатива покликана підтримати людей віком 70+.

Першою громадою, яку відвідали організатори проєкту, стала Брусилівська.

«Сьогодні для кожного з нас пріоритетним завданням є підтримка наших Захисників та Захисниць, їхніх родин. Однак водночас ми не повинні забувати про тих, хто будував нашу державу і виховував наступні покоління, — про людей мудрого віку. Потрібно пам’ятати про них, шанувати їхню працю та внесок у розбудову України, яку сьогодні відстоюємо на фронті. Для цих людей важливими є увага, повага і турбота. Саме в єдності — найбільша сила українців, у чому з початку повномасштабного вторгнення переконався весь світ!» — наголосив Арсеній Пушкаренко.

Планується, що в рамках третього етапу проєкту буде роздано 11 тисяч продуктових наборів для людей віком 70+ у 5 громадах Житомирської області.

Проєкт «Важливий кожен» було започатковано у грудні 2022 року. У рамках першого етапу продуктові набори отримали близько 20 тисяч людей похилого віку в майже всіх громадах Житомирщини. Насамперед увагу приділили самотнім мешканцям. Другий етап охопив 6 громад, де близько 5 тисяч продуктових наборів одержали люди віком 70+ різних категорій, які постраждали від війни.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy