Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

Депутатська група "Рівні можливості" накреслила дорожню карту завдань щодо вирішення гендерних питань

  • 10
Депутатська група

У Житомирі відбулося засідання депутатської групи з гендерних питань “Рівні можливості”, на якому представниці обʼєднання обговорили плани роботи на перше півріччя 2024 року. Одне із основних завдань – проведення гендерного аудиту безпеки територій навчальних закладів області, а також моніторинг та аналіз потреб різних верств населення, зокрема внутрішньо переміщених осіб, у віддалених громадах Житомирщини.

Депутатська група обговорила питання першої психологічної допомоги при гендерно зумовленому насильству.

На заході очільниця центру Оксана Литвинчук поділилася досвідом роботи Центру гендерної освіти Державного університету “Житомирська політехніка” та розповіла про можливості подальшої співпраці у питаннях впровадження гендерної рівності, виховання гендерної свідомості, захисті рівних прав і можливостей жінок та чоловіків, створенні умов для їх особистої та соціальної самореалізації.

Голова депутатської групи з гендерних питань “Рівні можливості” Людмила Кицак, депутатка від “Слуги Народу”, подякувала колегам за активність та продуктивну співпрацю, наголосивши на тому, що через те, що в березні у світі відзначається Міжнародний день боротьби за жіночі права та міжнародний мир, дуже важливо цей час використовувати для обговорення питань, які стосуються теми жіночих прав та цінності миру: “Обидва питання: і жіночі права, і міжнародний мир сьогодні актуальні, як ніколи. Зичу наснаги кожній жінці у її праці, у її боротьбі за реальну жіночу рівність в усіх сферах існування суспільства. Низький уклін нашим захисницям та захисникам за їхню складну працю в складних умовах!”

Усі реакції:33

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy