Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

Депутатка Ірина Гладка регулярно проводить прийом громадян

  • 12
Депутатка Ірина Гладка регулярно проводить прийом громадян

Депутатка чекає громадян кожного першого четверга місяця, стверджує, що для неї важливо спілкуватися зі своїми виборцями і розуміти проблемні моменти і болючі питання мешканців округу: «Вважаю, що це обов’язково потрібно робити, що таке спілкування є дуже корисним». Цього разу до депутатки звернулося близько 10 житомирян – кожен із них поділився своєю проблемою.

Виборець Юрій звернувся за допомогою: має інвалідність, з якою доволі тяжко знайти роботу, а через те, що має на утриманні двох діток – матеріальне становище сутужне. Ірина Гладка пообіцяла допомогти із вирішенням цього питання, адже, як вважає депутатка, сприяти включенню осіб із інвалідністю до життя соціуму – надзвичайно важливе завдання і представників влади, і органів місцевого самоврядування.

Ірина Гладка – членкиня Постійної комісії з питань житлово-комунального господарства та інфраструктури міста – тож до неї постійно звертаються з відповідними запитами. Цього разу із головою одного із ОСББ міста розглядали питання незадовільного стану підвалу будинку, який би за умови проведення робіт із його впорядкування, міг би слугувати мешканцям укриттям під час тривог. Ірина Гладка пообіцяла розглянути це питання на засіданні комісії. Депутатка також активно допомагає у вирішенні проблем військовослужбовців та їх родин, вважаючи їх пріоритетними.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy