Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

«Бойове» авто від Олевської громади — приклад єдності та побратимства

  • 7
«Бойове» авто від Олевської громади — приклад єдності та побратимства

Нещодавно Олевська громада відремонтувала і передала на фронт чергову автівку. Цього разу — земляку з села Покровське. Захисник служить в інженерно-саперній роті на передових позиціях фронту.

Це авто має свою історію. Свого часу його було придбано для ще одного Героя — олевчанина В’ячеслава. Кошти на купівлю транспорту зібрали працівники сфери культури громади під час благодійних заходів, проведених у січні 2023 року. Однак після отриманих поранень військовий був демобілізований, тож вирішив передати автівку Захиснику-земляку. Та машину потрібно було відремонтувати. І тут Олевська громада знову продемонструвала приклад єдності та підтримки: за справу взялися місцеві майстри Петро Кравченко та Сергій Горпиніч, які всі роботи виконали безкоштовно.

Додатково були придбані два колеса та запчастини для ремонту, кошти на які зібрали мешканці Майданського, Покровського та Стовпинського старостинського округів.

«Дякуємо кожному, хто продовжує долучатися до зборів та благодійних заходів, — це реальна підтримка наших захисників. Окрема вдячність односельцям військового, жителям Покровського округу, які заповнили автомобіль продуктами для захисника та його побратимів. Разом до Перемоги!» — каже Олевський міський голова від партії «Слуга Народу» Сергій Лисицький.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy