Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

Автівки, квадроцикли і причепи для Овруччини від Естонії

  • 8
Автівки, квадроцикли і причепи для Овруччини від Естонії

Естонські друзі з міста Тарту передали Овруцькій громаді гуманітарну допомогу: 7 автомобілів, 2 квадроцикли і 3 причепи. Усе це надалі буде передано нашим Захисникам у різні підрозділи ЗСУ.

Від початку повномасштабного вторгнення громада вже не вперше отримує підтримку від Естонії. Зокрема, саме в Овручі збудовано садочок на 160 діток – перший в Україні об’єкт відбудови за іноземні кошти, профінансований Естонією.

Гуманітарну допомогу особисто приїхала передати команда естонських благодійників на чолі з Tarmo Needo. Також захід відвідали заступник Посла Естонської Республіки в Україні Vagur Soosaar, аташе з питань кібербезпеки та співпраці Lauri Luht. Естонських благодійників нагороджено почесними грамотами Овруцької міської ради за допомогу громаді та ЗСУ.

Овруцький міський голова від партії «Слуга Народу» Іван Коруд подякував Естонії за те, що не залишають українців сам на сам із бідою, яку несе путінська росія; військовим ЗСУ, Національній поліції, Держприкордонслужбі, добровольчому формуванню Овруцької ТГ – за захист та оборону України загалом та громади зокрема.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy