Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

Юрій Фрінцко взяв участь у сесії Конгресу місцевих і регіональних влад Ради Європи

  • 47
Юрій Фрінцко взяв участь у сесії Конгресу місцевих і регіональних влад Ради Європи

Голова Ужгородської районної ради від «Слуги Народу» Юрій Фрінцко взяв участь у роботі 46-ї сесії Конгресу місцевих і регіональних влад Ради Європи, яка відбулася у французькому місті Страсбург.

Юрій Фрінцко вкотре виступив у стінах Європейського парламенту з питання ролі місцевого самоврядування у системі верховенства права, розповівши про діяльність на місцях органів влади в Україні в період війни.

«Європа володіє усім, що потрібно для перемоги України – це перш за все фінанси і зброя. Для їх передачі потрібні лише бажання та політична воля. Вдячні за підтримку з боку партнерів», – наголосив Юрій Фрінцко.

Під час сесії делегація України в Конгресі місцевих і регіональних влад Ради Європи підтримала Декларацію до другої річниці війни рф проти України.

Учасники Конгресу закликали рф вивести свої війська з території нашої держави, засудили вбивства українців, знищення цивільної інфраструктури, незаконну депортацію наших дітей.

Окрім того під час візиту до Стагбурга Юрій Фрінцко провів змістовну зустріч з спеціальним посланником з питань реформ в Україні Ґеорґом Мільбрадт та керівником відділу багаторівневого управління Програми «U-LEAD з Європою» Сореном Хербст щодо питань співпраці між муніципалітетами Європи та України, продовження реформ в нашій державі на шляху до вступу до Європейського Союзу.

«Співпраця між Європою та Україною обов‘язково допоможе нашій країні у час війни та у час післявоєнної відбудови», – підкреслив голова Ужгородської райради.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy