Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

Віктора Микиту офіційно обрали головою Закарпатської обласної організації «Слуги Народу»

  • 217
Віктора Микиту офіційно обрали головою Закарпатської обласної організації «Слуги Народу»

Сьогодні на зборах Закарпатської обласної організації політичної партії «Слуга Народу» більшістю голосів головою обласної організації обрали Віктора Микиту, очільника ОВА.

Насамперед новий керівник подякував за довіру та визначив першочергові завдання команди в умовах повномасштабної війни.

За словами Віктора Микити, партії мають забути про ідеологічні розбіжності й політичні протистояння й зосередитися на повсякденних завданнях і викликах. Кожен член команди обласної організації «Слуги Народу» щоденно за будь-яких обставин повинен показувати приклад людини високих моральних цінностей, надійності, твердості переконань, ініціативи, стратегічного бачення і системності.

«Серед нас є представники майже усіх напрямків життєдіяльності краю: військові, лікарі, вчителі, волонтери, ветерани, підприємці й інші. Ми готові до складних завдань, важких рішень та персональної відповідальності. Ми готові рухатися вперед і вести за собою людей, дотримуючись принципів демократії, — наголосив новий очільник організації. — Аби заслужили довіру людей потрібні роки ефективної роботи, а щоб втратити її – одна мить. Це те, про що повинен пам’ятати кожен член команди».

Віктор Микита додав, що ефективність стане основним критерієм роботи представника обласної організації партії. Немає значення чи це депутат, чиновник, підприємець, робітник чи інший представник. Депутат – це особа, якій громада довірила й делегувала повноваження представляти її інтереси на відповідних рівнях. Тому відповідати очікуванням і довірі людей – прямий обов’язок.

«Самоочищення – важливий елемент демократичної побудови будь-якої сучасної політичної структури. Ми – не виняток, тож будемо активізовувати цей процес на усіх рівнях.

Насамкінець хочу подякувати за підтримку й довіру Президенту, керівництву політичної партії, обласній організації партії та усій великій громаді Закарпаття», — резюмував Віктор Микита.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy