Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

В Ужгороді відкрили молодіжний центр

  • 31
В Ужгороді відкрили молодіжний центр

Заступник Ужгородського міського голови від «Слуги Народу» Іван Завидняк долучився до відкриття першого в обласному центрі МЦ «YouthHub», який створено на базі УжНУ. 

Тут молодь зможе проводити тренінги, зустрічі, майстер-класи, навчатися неформальної освіти, якісно організовувати дозвілля та втілювати низку інших ініціатив. Крім цього, тут планують впровадити й психоемоційну підтримку.

Працюватиме центр у будні з 14:00 до 20:00 безоплатно для всіх охочих. Приміщення розташовано за адресою: вул. Університетська, 12. 

«Привітав молодіжну спільноту з цією важливою подією та побажав й надалі розвиватися й самовдосконалюватися, а ми – завжди підтримаємо. Саме за активною й освіченою молоддю майбутнє нашої країни», – наголосив Іван Завидняк.

Захід відбувся завдяки співпраці молодіжного центру «YouthHub» ДВНЗ «УжНУ» з ГО «Молодіжна платформа» в межах програми «Розвиток потенціалу молоді у західних областях України», що імплементується ІСАР Єднання, за фінансової підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) та Федерального міністерства економічного співробітництва і розвитку Німеччини (BMZ) через державний банк розвитку KfW.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy