Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

У Берегові в кластерній лікарні покращують якість діагностики та надання допомоги

  • 33
У Берегові в кластерній лікарні покращують якість діагностики та надання допомоги

Голова Берегівської РВА, член партії «Слуга Народу» Віталій Матій днями провів зустріч з колективом Виноградівської районної лікарні та оглянув введене в експлуатацію нове медичне обладнання у кластерному закладі охорони здоров’я.

Йдеться про магнітно-резонансний томограф в комплекті із системою охолодження, кондиціювання та вентиляції приміщень, який було придбано минулого року за кошти обласного бюджету та Європейського Союзу в межах програми транскордонного співробітництва ЄІСП «Угорщина – Словаччина – Румунія – Україна 2014–2020».

Апарат розмістили на оновленому поверсі лікарні, де облаштовано новими меблями та додатковим обладнанням для зручності відвідувачів і роботи персоналу. Медпрацівники пройшли спеціальну підготовку від виробника та готові до обстеження пацієнтів.

За словами Віталія Матія, реформа галузі охорони здоров’я та надання якісних медичних послуг – у пріоритеті, тож зараз продовжується забезпечення закладів охорони здоров’я критично важливим обладнанням, яке дозволить ургентним пацієнтам отримувати різні види якісної й безоплатної діагностики.

«Особливо це важливо у час війни, коли наші заклади надають допомогу не лише місцевому населенню, а й вимушено переміщеним та нашим захисникам. Крім того, таке сучасне обладнання дає можливість провести якіснішу діагностику всього тіла, а це гарантує кращі шанси на одужання», – наголосив Віталій Матій.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy