Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

Представники партії із Закарпаття долучилися до Форуму регіональних лідерів

  • 26
Представники партії із Закарпаття долучилися до Форуму регіональних лідерів

Закарпатські партійці долучилися до потужного Форуму регіональних лідерів, який відбувся в Києві за організації USAID Україна та NDI Ukraine.

Так, учасники заходу, серед яких військові, волонтери, підприємці, благодійники, активні представники молодіжної політики, регіональні жіночі лідерки, дізнавалися про успішну діяльність представників з інших областей у напрямку підтримки вимушених переселенців, захисників, взаємодію з міжнародними партнерами в напрямку відновлення й відбудови територій. Долучилася до спілкування очільниця партії «Слуга Народу» Олена Шуляк.

За словами депутата Рахівської міської ради від «Слуги Народу» Василя Сливки, завдяки цьому заходу вдалося обговорити та напрацювати подальші кроки з розвитку громад у воєнний час та розбудови країни після перемоги над ворогом.

«Важлива роль у всіх цих процесах відводиться для молоді. Хто як не ми повинні сьогодні робити все для наближення перемоги в межах своїх можливостей. Радію, що маємо таке потужне молодіжне ком’юніті по всій Україні, котре має чимало успішних кейсів і готове ними ділитися», – підкреслив лідер ЗеМолодіжки Закарпаття Олександр Ленд’єл.

Членкиня партії Вікторія Кенідра також додала, що захід об’єднав реально крутих людей, в яких позаду різний досвід, тож потрібно спілкуватися, обмінюватися думками, таким чином підсилюючи себе, свою команду.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy