Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

На Харківщину спрямували вантажі з допомогою

  • 63
На Харківщину спрямували вантажі з допомогою

Сьогодні першочергово допомоги потребують наші захисники, однак громадам, які страждають від дій ворога, також потрібна підтримка.

За сприяння народного депутата від «Слуги Народу» Михайла Лаби, швейцарськими партнерами та закарпатським благодійними організаціями триває системна підтримка тих, хто цього потребує.

«Ми на власні очі бачимо наслідки збройної агресії росії – зруйновані домівки, покинуті населені пункти. І навіть у містах, що не перебувають на лінії зіткнення, небезпека і тривога не зникають, адже росія у підтвердження статусу країни-терориста 24/7 завдає ракетних ударів по цивільній інфраструктурі – багатоквартирним будинкам, школам, лікарням», – каже Михайло Лаба.

За його словами, завдяки співпраці з різними організаціями вдалося спрямувати партію віконних конструкцій для соціальних об’єктів Харківщини, інфраструктура якої страждає від ворожих ударів. Окрім того, на основі запитів в той регіон відправлено одяг, засоби гігієни, медикаменти тощо.

«Чимало запитів, які наразі успішно вирішуються, було порушено на Міжнародному конгресі Координаційної платформи «ВзаємоДія» в Ужгороді, який дав змогу налагодити контакти та розширити географію співпраці багатьом громадським організаціям», – зазначив Михайло Лаба.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy