Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

Допомога ЗСУ, деокупованим територіям та підтримка освіти: фракція «Слуги Народу» в Оноківській громаді про рік діяльності

  • 96
Допомога ЗСУ, деокупованим територіям та підтримка освіти: фракція «Слуги Народу» в Оноківській громаді про рік діяльності

Фракція «Слуги Народу» в Оноківській сільській раді протягом минулого року виконувала прямі обов’язки перед громадою, активно працювала над забезпеченням Збройних сил, підтримкою деокупованих територій та над покращенням освітнього середовища в краї.

Зокрема, для військових разом із депутатами інших політичних сил з бюджету громади спрямували 12 млн грн для посилення матеріально-технічного забезпечення військовослужбовців та інших представників силового сектору.

Ще одне важливе рішення, яке підтримали партійці, – виділення з місцевої казни понад 500 тисяч грн для звільненої від загарбників частини Херсонщини. Депутати зауважують, що рашисти знищили критичну інфраструктуру, тому кошти для відновлення життєдіяльності регіону надзвичайно важливі.

Водночас активно працювали й над створенням сучасніших та комфортніших умов для навчання і розвитку дітей. Так, на сесіях сільської ради приймали рішення щодо ремонту школи, оновлення спортмайданчика, забезпечення безкоштовного харчування школярів на період воєнного стану, створення інклюзивно-ресурсного центру, котрий сприятиме реалізації права дітей з особливими освітніми потребами віком від 2 до 18 років на здобуття дошкільної та загальної середньої освіти.

Також тривала робота і над перейменуванням вулиць, ремонтом автошляхів, розгортанням «Пунктів Незламності», комунікацією з місцевими жителями, вимушеними переселенцями тощо.

Депутати фракції наголошують, що минулий рік був непростим, зокрема через воєнний стан, але вони відкриті до громади, звітують про виконану роботу та готові працювати й надалі.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy