Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

Для медичних закладів, де проходять лікування військові та цивільні на прифронтових територіях, передали вантажі

  • 32
Для медичних закладів, де проходять лікування військові та цивільні на прифронтових територіях, передали вантажі

Завдяки співпраці народного депутата від «Слуги Народу» Михайла Лаби з міжнародними партнерами, закарпатськими благодійниками та Глобальною міжнародною платформою відновлення України «Взаємодія» вдалося спрямувати чимало вантажів для закладів, де надають допомогу захисникам і цивільним, котрі постраждали від дій ворога.

Так, ліки та медичні пластирі отримала одна з лікарень Луганської області, а в медустанови Харківщини доставлено засоби гігієни, колісні крісла для маломобільних пацієнтів.

Окрім того, 12 спеціалізованих ліжок передано в клінічний санаторій та вже встановлено в палатах. Ці засоби слугуватимуть як цивільним, так і військовим, які проходять стаціонарну реабілітаційну допомогу на базі закладу.

«Висловлюємо щиру подяку всім нашим міжнародним партнерам, благодійникам і волонтерам, які своєю працею роблять величезний внесок у спільну справу.

Ми є різні, але нас об’єднує прагнення підтримати й допомогти постраждалим українцям та нашим військовим у цій розв’язаній росіянами війні», – наголосив Михайло Лаба.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy