Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

Жіноче лідерство та грантові ресурси обговорювали на вихідних на Волині

  • 12
Жіноче лідерство та грантові ресурси обговорювали на вихідних на Волині

На вихідних на базі обласного офісу партії «Слуга Народу» відбувся захід «Підтримка жіночого лідерства. Розвиток та посилення впливу жінок, через проведення адвокаційних кампаній» ініційований лідеркою руху «ЗеЖінки» на Волині Людмилою Тананайською. До нього долучився депутат Волинської обласної ради від «Слуги Народу» Олександр Сачук, який поінформував присутніх про грантові можливості для жінок.

«В нашому суспільстві закладений стереотип, що лідер і лідерські якості це про чоловіків. Хочу дещо розвіяти шаблонну думку. П’ятдесят відсотків населення України становлять жінки. Чи багато серед них тих, кого можна назвати лідеркою? Багато. І в нинішніх умовах тренд коли жінки займають лідерські позиції в бізнесі, громадському житті, політиці проявляється все яскравіше. Можливо жінки не так як чоловіки вміють заявляти про себе, проте лідерок серед нас багато.
Іноді для того щоб стати ідейницею жінці не вистачає маленького поштовху. Сподіваюся, завдяки таким заходам кожній з нас вдасться краще усвідомити свою унікальність та знайти однодумиць з усієї України», – Людмила Тананайська.

В ході заходу обговорили, зокрема, і різні можливості та площадки для розвитку жінок-бізнесменок, жінок-депутаток, жінок-письменниць, жінок-лідерок. Про такі майданчики розповів депутат від «Слуги Народу» Олександр Сачук:

«За допомогою грантів можна реалізувати багато ідей: як в рамках вашої професійної діяльності, так і в рамках захоплень та хобі. Гранти – чудовий інструмент змін, причому не завжди тільки особистих. Ви можете покращити життя свого міста чи селища. Нині існує безліч міжнародних та державних донорських програм. Тому головне ваша ідейність, ініціативність та прояв лідерських якостей».

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy