Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

Валентина Баланкевич своїм завданням обрала організацію допомоги громаді і фронту

  • 575
Валентина Баланкевич своїм завданням обрала організацію допомоги громаді і фронту

Депутатка Ковельської районної ради від партії «Слуга Народу» Валентина Баланкевич прозвітувала за рік роботи перед виборцями. За цей рік вона провела 15 зустрічей з мешканцями округу. Отримала 20 звернень громадян, усі скерувала у відповідні органи влади, аби вирішити проблеми громадян. Взяла участь у 7 засіданнях сесій і підтримала  48 важливих для громади рішень. 

Окрім цього, Валентина Баланкевич  стала ініціатором відкриття в центрі Ковеля додаткового пункту постійного перебування бригад швидкої допомоги. 

«За кошти міського бюджету Ковеля і районної ради зробили у пункті ремонт і придбали усі необхідні меблі. Відтепер бригади заощаджують час, аби виїхати на виклик, завдяки розташуванню пункту», – зазначила Валентина Баланкевич. 

Валентина також організувала в селі Голоби небайдужих односельчан, залучивши їх до виготовлення окопних свічок, співпрацює з організацією «Червоний хрест» і відвідує пільгові категорії громадян, активно допомагає фронту і бійцям з громади. 

«На базі місцевої поліклініки з перших днів вторгнення почав діяти гуманітарний хаб. Ініціювала там збір ліків і медичних засобів на передову, теплих речей. У липні вдалося організувати передачу тепловізорів і автомобіля. Завжди тримаю руку на пульсі подій в громаді. Провідую жінок військових і тих, хто втратив чоловіків на фронті», – каже пані Валентина. 

Лишень за останній місяць з ініціативи депутатки вдалось організувати доставку дров сім’ям військових,  створити для медиків умови безперебійного електроживлення і відправити понад сотню власноруч зроблених окопних свічок. Депутатка й надалі триматиме тиловий фронт.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy