Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

У Литовезькій громаді створено перший простір для активного відпочинку дітей та молоді

  • 458
У Литовезькій громаді створено перший простір для активного відпочинку дітей та молоді

З початку широкомасштабного вторгнення росії проти України мільйони українців вимушені були покинути свої домівки і виїхати на підконтрольну українській владі територію. За майже 5 місяців збройної агресії рф населення в містах та селищах на Заході України зросло на 40%. 

Литовезька територіальна громада також прихистила громадян зі Сходу та Півдня України. 

З перших днів громада намагалася зробити усе можливе, щоб забезпечити відповідні умови перебування тим, хто переселився до них в цей жахливий для країни період.

Розуміючи, що інфраструктура села могла б бути комфортнішою для сімей з дітьми, Литовезька сільська рада звернулася до свого односельчанина, народного депутата від «Слуги Народу» Андрія Геруса з проханням посприяти побудові та облаштуванню спортивного і дитячого майданчиків. 

Ще до вторгнення литовежці мали розроблений проєкт на їх зведення, але не могли його реалізувати своїми силами.

«Дякуємо Андрію Герусу за допомогу. За лічені тижні нам вдалося створити перший в громаді простір для відпочинку та розвитку дітей та молоді ВПО», – висловлює слова подяки сільська голова Олена Касянчук.

Вже цієї неділі на новому спортивному майданчику  організували для мешканців громади турнір з пляжного волейболу на підтримку ЗСУ.

«Віримо, що комфортні умови проживання у містах і селах України можуть запобігти виїзду українців за кордон. Разом до перемоги!» – розповів народний депутат України від партії «Слуга Народу» Андрій Герус.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy