Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

У Благодатівці волиняни перекрили дахи 14 житлових будинків

  • 99
У Благодатівці волиняни перекрили дахи 14 житлових будинків

Волинь продовжує відновлювати село Благодатівка, що на Херсонщині, у межах всеукраїнської ініціативи «Пліч-о-пліч». Варто зазначити, що найперше відбудова будинків триває там, де вже живуть люди.

“Дев’ять волонтерів з Камінь-Каширщини відправились відновлювати село на Херсонщині. А саме Благодатівку, над яким взяла шефство наша область у рамках президентської ініціативи «Пліч-о-пліч».Слід зазначити, що наймолодшому будівельнику 19 років, а найстаршому – 53. Бригада замінить попередню і продовжить перекривати житлові будинки. Фахівців, серед яких було чимало наших земляків із Камінь-Каширщини, зводять каркаси, лагодять зруйновані російськими обстрілами дахи. Зокрема, волиняни вже перекрили покрівлі 14 житлових будинків. На черзі ще десять. Окрім того, невдовзі спеціалісти встановлюватимуть вікна там, де вони пошкоджені, щоб встигнути до осінніх холодів. З наступного тижня одну бригаду замінить інша, аби продовжити відновлювальні роботи. Дякую всім, хто долучається до роботи!» – зазначила Ольга Ващук – голова РВА й депутатка від «Слуги Народу» в Камінь-Каширській районній раді.

Нагадаємо, уже двічі від Камінь-Каширська бригади будівельників і тих, хто розчищав села від завалів, їздили в Херсонську область, аби допомогти людям пережити труднощі.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy