Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

«Цей бюджет соціальний», – голова фракції «Слуга Народу» в Луцькій міській раді Роман Бондарук

  • 260
«Цей бюджет соціальний», – голова фракції «Слуга Народу» в Луцькій міській раді Роман Бондарук

Про ситуацію із бюджетом на 2023 рік і не тільки говорили в прямому ефірі місцевого телеканалу із головами фракцій в Луцькій міській раді. Участь у програмі взяв голова фракції «Слуга Народу» Роман Бондарук.  

«Наша фракція одностайно підтримала бюджет, бо це той документ, який дає право жити і розвивати наше місто, хоча про особливу модернізацію важко говорили, адже, навіть якщо кошти є, ми їх сьогодні не можемо витрачати на цей напрям у повній мірі», – зазначив Роман Бондарук.  

Депутат аргументував, що нині, в період війни, пріоритетним залишається спрямування коштів на територіальну оборону, закупівлю генераторів для критичної інфраструктури міста і для соціальної підтримки містян та внутрішньо переміщених осіб.   

 «Цей бюджет дуже соціальний і важливий на наступний рік. Були враховані наші пропозиції.  Зокрема збільшити фінансування програми з енергоефективності з 5 мільйонів грн до 8. Хоча, на жаль, війна вносить свої корективи, і маємо чекати перемоги, аби утеплювати будинки та впроваджувати інші зміни», – зазначив Роман Бондарук.  

На завершення депутат подякував підприємцям краю, які сплачують податки до місцевого бюджету, адже це дає змогу місту працювати 1 допомагати військовим.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy