Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

Портативні зарядні станції спрямовано для військових, гуманітарну допомогу - для спецпідрозділу «Любарт»

  • 187
Портативні зарядні станції спрямовано для військових, гуманітарну допомогу - для спецпідрозділу «Любарт»

Волонтер Олександр Балабаш відправив чергову партію гуманітарної допомоги для бійців окремого загону спеціального призначення «Любарт». Загін діє в структурі тероборони Волині, але несе службу в найгарячіших точках України. Нині бійці загону тримають оборону Бахмута. Там несуть службу мінометники, аеророзвідники, гранатометники, боряться за життя військових парамедики і працює медико-евакуаційна група. 

«Це наші волиняни і наші хлопці, які стоять на захисті країни. Для їхніх потреб небайдужі зібрали і передали найнеобхідніше – продукти харчування та засоби гігієни. Це далеко не перша і не остання допомога. Вдячний кожному, хто підтримує військових», – розповів начальник районної військової адміністрації Юрій Лобач, який є депутатом Луцької районної ради від «Слуги Народу».

Окрім того, портативні джерела живлення для забезпечення потреб військових, які надійшли до районної військової адміністрації, відразу ж були передані представникам Держприкордонслужби та інших військових з’єднань. 

«Пристрої призначені для заряду телефонів, ноутбуків, ламп, забезпечення роботи WiFi-роутерів, інших електроприладів. Необхідне обладнання уже отримали прикордонники та інші роди військ ЗСУ. Ці пристрої надійшли від партнерів, зокрема місцевої птахофабрики», – прокоментував подію начальник РВА Юрій Лобач. 

Він висловив щиру вдячність усім, хто допомагає, особливо соціально  відповідальному бізнесу, за постійну фінансову, ресурсну і технічну підтримку української армії.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy