Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

Наші в радах

  • 103
Наші в радах

Понад 65 питань в порядку денному і понад 4 години на розгляд найважливіших рішень, від яких залежить життя громади. Такою була  двадцята сесія Волинської обласної ради. Фракція «Слуга Народу» в обласній раді взяла участь у підготовці та обговоренні важливих проєктів рішень. Одним із перших депутати розглянули звіт голови представницького органу краю – Григорія Недопада. Після довгих дискусій звіт таки був прийнятий в цілому. Окрім цього, депутати вперше не затверджували, а взяли до відома звіт про виконання бюджету у 2022 році.  

«Це пов’язано із тим, що із запровадженням воєнного стану бюджетний процес зазнав змін. З початку повномасштабного вторгнення управління коштами місцевих бюджетів здійснюють обласні військові адміністрації без оприлюднення документів. Фактично з березня минулого року обласна рада делегувала ОВА повноваження розпоряджатися бюджетом. Саме тому ухвалили рішення не затверджувати бюджет, як це було завжди на сесіях, а взяти до відома», – зазначив член бюджетної комісії та депутат обласної ради від «Слуги Народу» Олександр Сачук.  

Ще одним важливим питанням порядку денного було звернення Волиньради щодо створення на базі однієї з військових частини Центру підготовки мобілізованих військовослужбовців. Звернення адресоване міністру оборони України Олексію Резнікову і стосується потреби облаштування локації для проведення занять із дисципліни загальновійськової підготовки.

 

«Під час сесії  підтримав звернення до Міжнародного олімпійського комітету про недопущення російських і білоруських спортсменів до міжнародних змагань та Олімпійських ігор-2024. На тлі масових вбивств агресорами-терористами мирного населення України жодним чином не можна послаблювати санкції проти росії і білорусі у світі спорту зокрема», – додав Олександр Сачук.  

Окрім цього, під час сесії підтримали рішення про організацію харчування дітей, які потребують соціального захисту, реорганізацію освітніх закладів, створення наглядової ради в медколеджі тощо.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy