Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

Нардеп від «Слуги Народу» ініціював співпрацю з БФ із Америки та Франції

  • 75
Нардеп від «Слуги Народу» ініціював співпрацю з БФ із Америки та Франції

До української волонтерської родини  символічно в День подяки приєдналась команда зі США та Франції –  Compound Eyes Foundation.

«Коли нас багато – нас не подолати. Це не фраза з революційного минулого – це сьогодення! Приємно, що відбувається розширення співпраці з міжнародними партнерами», – розповів народний депутат України від “Слуги Народу” Валерій Стернійчук. 

У той день, як американці святкували з друзями та родиною День подяки, волонтери в зруйнованому війною Києві в період повного блекауту налагоджували співпрацю про допомогу Україні. І вже є перші результати. 

До Києва прибув мобільний госпіталь для  медичного екіпажу  «Жіночий ветеранський рух», манекен для медиків, який став першим в Україні, а також передали 300 генераторів на пропані та бензині й дитячі інкубатори. 

«Вдячний за підтримку українців засновниці фонду Наташі Мерріт. Найголовніше – за такої підтримки зможуть доставити нашим військовим ті речі, які допоможуть швидше здолати ворога! Все буде Україна», – каже Валерій Стернійчук.

До слова, це вже не перша допомога Україні від фонду. Відтепер фонд сприятиме лікувальним закладам відновитись і надавати якісну допомогу.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy