Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

На Волинь прибув великий вантаж гуманітарної допомоги зі Швеції

  • 161
На Волинь прибув великий вантаж гуманітарної допомоги зі Швеції

Волинь отримала великий вантаж гуманітарної допомоги зі Швеції, який допоміг залучити народний депутат України від «Слуги Народу» Валерій Стернійчук. Нагадаємо, це вже друга партія автомобілів, які фактично є потужними пересувними генераторами на 150 кВт. Ще два авто – всюдиходи, в причепі яких теж генератори на 120 кВт. Крім того, привезено також 5 мобільних генераторів-причепів до легкових автомобілів.

Організатори допомоги – БФ «Шведський центр допомоги» та шведська організація Ukrainahjälpen Filippus, які об’єднали ще низку організацій для допомоги Україні у відновленні енергосистеми. 

Народний депутат Валерій Стернійчук зазначає, що цей проєкт реалізовано завдяки тісній співпраці між владою і волонтерами.

«Темпи з організації надання благодійної допомоги від партнерів  Україні зростають. Величезна заслуга благодійного фонду «Шведський центр допомоги», який організував комунікацію з організаціями Швеції. Далі вже була комунікація з іншими регіонами через Офіс Президента. Ці генератори поїдуть до Херсонщини, Одещини, в інші регіони, де є населені пункти, які потребують заживлення. Приємно, що тим регіонам, які дуже постраждали, руку допомоги подає Волинь. Ці генератори поїдуть у найбільш гарячі точки, вже за три дні вони будуть там», – наголосив він.

Один із генераторів та автомобіль, які були привезені на Волинь зі Швеції, передано на потреби ОЗСП «Любарт», який виконує бойові завдання на лінії зіткнення. Передача автомобіля  символічно відбулася під стінами замку Любарта.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy