Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

Матеріальна допомога захисникам, зміни до програм: важливі рішення сесії Ковельської міської ради

  • 38
Матеріальна допомога захисникам, зміни до програм: важливі рішення сесії Ковельської міської ради

Депутати Ковельської міськради, зокрема депутати фракції «Слуга Народу» під час чергового засідання 39-ї сесії розглянули близько двох десятків важливих питань.

Роботу в сесійній залі розпочали із приємних новин. Обранці громади привітали ковельчан-веслувальників Дмитра Назарука, Якова Дудку та Миколу Яцюка, які в складі збірної України в Таїланді на чемпіонаті світу з веслування на човнах «Дракон», фінішувавши в практично затопленому човні, вразили світ своєю незламністю.

«Одними з перших голосували питання щодо внесення змін до Положення про порядок надання адресної матеріальної допомоги мешканцям Ковельської тергромади. Тепер дія допомоги поширюється на осіб з інвалідністю внаслідок війни, учасників бойових дій у зв’язку з військовою агресією рф проти України, загиблих (померлих) та зниклих безвісти захисників і захисниць України. Вважаю, це рішення на часі, адже маємо підтримати тих, хто цього потребує в період воєнного стану», – зазначив депутат Ковельської міської ради від «Слуги Народу» Андрій Мілінчук.

Окрім цього, зазнали змін деякі рішення, зокрема, Програма реалізації гранту «Підтримка ЄС у забезпеченні житлом внутрішньо переміщених осіб у Ковелі» на 2023–2024 роки, Програма реформування і розвитку ЖКГ на 2023 рік, про бюджет Ковельської міської тергромади на 2023 рік та інше.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy