Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

Ковід нікуди не зник: медзаклади Волині забезпечили антисептиками

  • 159
Ковід нікуди не зник: медзаклади Волині забезпечили антисептиками

Днями чергову партію антисептичних засобів передали на потреби Волинського обласного територіального медичного об‘єднання захисту материнства та дитинства. Це найбільший заклад області, де лікують дітей від народження і до 18-річного віку, зокрема переселенців та постраждалих від війни.  

«Антисептики, яких привезли на Волинь понад 20 тонн, вдалося залучити від польських благодійників з ініціативи народного депутата України від партії «Слуга Народу» Валерія Стернійчука. Ці засоби спрямовують лікарням області. Цього разу завезли чергову партію, в якій було понад 20 ящиків», – зазначив депутат обласної ради від «Слуги Народу», помічник народного депутата Олександр Сачук.  

Антисептичні засоби також передали до Горохівської районної лікарні, в міську та обласну лікарні Луцька і до Камінь-Каширської районної лікарні.  

Медики, які отримали гуманітарний вантаж, кажуть, що такі засоби допомагають рятувати життя, адже коронавірусна інфекція нікуди не зникла і, обробивши руки й засоби огляду пацієнтів, можна  запобігти поширенню хвороби.  

Згодом й інші заклади області зможуть отримати допомогу від волонтерів.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy