Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

Камінь-Каширська громада отримала допомогу на 16 тисяч євро

  • 352
Камінь-Каширська громада отримала допомогу на 16 тисяч євро

Чотири генератори, товари медичного призначення, продукти харчування та засоби гігієни на загальну суму 16 000 євро передали з німецького міста Зіндельфінген в Камінь-Каширську громаду. Це другий транш допомоги, який отримала громада від них.

«Генератори та медикаменти будуть розподілені між медичними та комунальними закладами нашої громади, продукти харчування та побутову хімію передамо переселенцям, які тимчасово проживають на Камінь-Каширщині та Збройним силам України. Щиро дякую громаді міста Зіндельфінген та меру Бернду Фьорінгеру за допомогу. Ми завжди будемо це пам’ятати та цінувати. Разом до Перемоги!», – розповів Камінь-Каширський міський голова від «Слуги Народу» Віктор Пась.

Міжнародна співпраця з містом Зіндельфінген була налагоджена в квітні цього року на онлайн-платформі Cities4Cities. Платформа була створена за ініціативи Президента Палати місцевих влад Конгресу місцевих та регіональних влад та мера міста Зіндельфінген Бернда Фьорінгера для підтримки українських міст у пошуку партнерів. Місто Зіндельфінген – одне з перших, яке відгукнулось на прохання голови Камінь-Каширської міської ради Віктора Пася надати допомогу.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy