Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

Діалог на тему «Жіноче лідерство: європейський вимір» відбувся в Луцьку

  • 103
Діалог на тему «Жіноче лідерство: європейський вимір» відбувся в Луцьку

Діалог-обмін досвідом серед учасниць руху «Зе!Жінки» на Волині відбувся з ініціативи керівниці фракції «Слуга Народу» в Ківерцівській міській раді Людмили Тананайської, яка є лідеркою руху на Волині. Говорили на тему «Жіноче лідерство: європейський вимір».


«Ми маємо бути готові до того, щоб виходити на міжнародний рівень і долучатися до роботи в європейських парламентах. Рік тому партія «Слуга Народу» приєдналася до ALDE – об’єднання політичних партій європейських країн. І тепер «Зе!Жінки» зокрема беруть участь у її роботі та розбудовують контакти із жіночими рухами партій – членів ALDE. Для нас це дає можливості діяльності за кордоном у форматі робочих груп, але для цього потрібно поліпшити знання англійської мови, аби вільно працювати й головне – впроваджувати набутий досвід в Україні», – розповіла на початку конференції Людмила Тананайська.

Під час зустрічі учасники мали нагоду переглянути документальний фільм «Її почують». Це перша стрічка жіночої асоціації Alliance of Her. У фільмі розповідають історії трьох молодих жінок із різних куточків Європи на початку їхнього політичного шляху.

Опісля учасниці руху й депутатки рад різних рівнів області мали можливість поспілкуватись із Пятрасом Ауштрявічюсом – співголовою контактної групи фракцій «Оновити Європу – Слуга Народу», депутатом Європейського парламенту. Політик наголосив на нових можливостях України, які неодмінно відкриються зі вступом України до ЄС. Однак для цього потрібно зробити чимало кроків, серед яких – подолати корупцію, розвинути соціальну сферу, поліпшити умови життя для українців.


«Такі конференції – це можливість почути думки досвідчених політиків, зрозуміти їх бачення розвитку України й запропонувати свою співпрацю в межах проєктів, які допоможуть здобути позитивний досвід», – зазначила Людмила Тананайська.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy