Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

Депутати від «Слуги Народу» у Володимирі інспектували шкільні укриття

  • 86
Депутати від «Слуги Народу» у Володимирі інспектували шкільні укриття

До початку нового навчального року залишаються лічені дні. Попри те, що в країні триває війна, органи місцевої влади та заклади освіти роблять усе, аби забезпечити безпечне функціонування шкіл та дитсадків. Депутати Володимирської міської ради від «Слуги Народу» Микола Юнак, Роман Савюк та Сергій Венгер узяли участь в інспекції навчальних закладів міста.

«Головне, на що ми звертали увагу, – належний стан укриттів. Це їх укомплектування: меблі, засоби гігієни, санітайзери, медичні препарати першої потреби, системи вентиляції, запасні виходи, туалети, на облаштування яких виділяли кошти з місцевого бюджету. Зважаючи на висновки інспекції, всі освітні заклади громади готові до очного навчання, хоча його форма буде залежати від безпекової ситуації в регіоні», – зазначив голова фракції «Слуга Народу» у Володимирі Микола Юнак.

За словами депутата, окремі навчальні заклади отримали зауваження щодо якості укриттів, тож мають оперативно їх виправити. В управлінні освіти міської ради Володимира запевнили, що здоров’ям та життям дітей не ризикуватимуть. Освітній процес намагатимуться організувати так, аби для кожного школяра й дошкільняти було комфортне, наскільки це можливо, місце в укритті.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy