Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

Депутати "Слуги Народу" об’єднались, аби організувати забезпечення безперебійного освітлення пункту швидкої допомоги

  • 221
Депутати

Пункт екстреної медичної допомоги в Голобах на Ковельщині працює цілодобово. Сюди часто приходять місцеві мешканці, аби поміряти тиск, зробити маніпуляції чи отримати поради від медиків. У період вимкнення електроенергії у пункті значну частину часу не було освітлення. 

Депутатка Ковельської районної ради від партії «Слуга Народу», яка працює медиком в бригаді швидкої допомоги, звернулася до колег-однопартійців, аби допомогли вирішити ситуацію. Роман Свіржевський, який теж є депутатом фракції “Слуга Народу” в Ковельській районній раді, організував вирішення питання безперебійного електропостачання. В лічені дні у пункті ЕМД встановили автоматичну систему освітлення.  

«Я отримав звернення від нашої депутатки Валентини Баланкевич, що в пункті потрібна електрика, адже медики мусять заряджати рації і телефони та вчасно реагувати на виклики. Організував для пункту встановлення автоматичної системи освітлення, яка заряджаєтеся в період подачі електроенергії і працює впродовж трьох днів, забезпечуючи потреби медиків», – розповів Роман Свіржевський. 

Валентина Баланкевич додає: «Ми дуже вдячні нашому депутату від імені колективу Голобського пункту ЕМД за таку підтримку. Відтепер зможемо кваліфіковано виконувати свою роботу з  порятунку людей в будь-який час доби. В  Голобах з’явився дійсно пункт нескореності» 

До слова, центр надання медичної допомоги  розміщений в самому центрі селища. Цілодобово там працюють бригади медиків, які забезпечують виклики частини  усього району.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy