Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

Депутати фракції «Слуга Народу» у Володимирській територіальній громаді прозвітували перед виборцями

  • 112
Депутати фракції «Слуга Народу» у Володимирській територіальній громаді прозвітували перед виборцями

Організація допомоги 14-й ОМБР, евакуації людей і підтримка переселенців – не повний перелік питань, які доводилось вирішувати команді депутатів у Володимирі. 

«Звісно, війна внесла свої корективи. Левова частка запланованих робіт в громаді реалізувати не змогли з причин повномасштабного вторгнення, але нам вдалося взяти участь у більшості засідань сесій та ухвалити чимало важливих питань для громади. Це виділення коштів та всебічна підтримка 14-ї ОМБР та 39-ї ЗРП», – зазначив голова фракції «Слуга Народу» у міській раді Микола Юнак. 

Кожен з депутатів фракції сприяв організації допомоги армії. Зокрема, депутат Роман Савюк в перші дні налагодив постачання гуманітарної допомоги з-за кордону та займався організацією евакуації і перевезення переселенців до Європи. Віта Сакуляк, лікар за фахом, допомагала бійцям з комплектуванням індивідуальними аптечками. Сергій Венгер з 2014 року  опікується підтримкою 14-ї механізованої бригади. Нещодавно  відвідав бійців у м. Бахмут та ініціював передачу на їхні потреби автомобілів, теплих речей, продуктів харчування і чимало іншого необхідного. Голова фракції Микола Юнак, керівник фермерського господарства, попри війну організував посівну кампанію.  

«У нашій фракції усі депутати згуртовані. Чимало часу ми приділяли підтримці та організації допомоги Збройним силам України, поєднуючи це з основною роботою та пленарними й позачерговими засіданнями ради», – додає голова фракції Микола Юнак.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy