Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

Депутат Луцької міської ради від «Слуги Народу» - у робочій групі з залучення міжнародної допомоги громаді

  • 779
Депутат Луцької міської ради від «Слуги Народу» - у робочій групі з залучення міжнародної допомоги громаді

Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) надає  генератори та інше необхідне технічне обладнання для підтримки українців. Роман Бондарук, голова фракції «Слуга Народу» в Луцькій міській раді, працює у робочій групі із залучення і обґрунтування необхідності дизель-генераторів для роботи критичної інфраструктури міста. 

«В той час, як Росія намагається відключити світло, USAID надає дизель-генератори, щоб підтримувати електропостачання. Наявність альтернативних джерел живлення – обов’язкова умова, щоб продовжувати працювати й надавати послуги населенню в екстремальних умовах. Особливо, коли росія цілеспрямовано атакує енергосистему України. Саме тому вирішив долучитись до роботи робочої групи проекту USAID, аби залучити якомога більше техніки для територіальної громади», – зазначив Роман Бондарук. 

Луцька громада за проєктом USAID отримає близько 240 дизель-генераторів. Перші партії генераторів у місто надійшли ще в листопаді. Усі генератори будуть використовуватись для підтримання інфраструктури Луцька.  

«А для того, щоб підтримувати ОСББ та управителів багатоквартирних будинків з моєї ініціативи внесли зміни до програми міської ради і передбачили співфінансування на придбання генератора у сумі 80 тисяч гривень для одного ОСББ. Частка відшкодування з міського бюджету – 40 тисяч. Усі ці заходи спільно з підтримкою  USAID  допоможуть  містянам та критичній інфраструктурі пережити зиму та блекаут», – зазначив голова фракції “Слуга Народу” у міській раді  Роман Бондарук.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy