Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

У Вінниці відбувся фотопроект "Янголи спорту"

  • 12
У Вінниці відбувся фотопроект

Днями у межах відзначення Міжнародного дня сорту у Вінниці представили фотоекспозицію проекту “Янголи спорту”, який був заснований два роки тому командою Спортивного комітету України. Відвідала та розповіла про захід народна депутатка України від партії “Слуга Народу” Ірина Борзова.

“Фотопроект “Янголи спорту” – це історії спортсменів та тренерів, які віддали життя за Україну. Вінниця стала п’ятнадцятим містом, де проходить фотоекспозиція. На експозиції у Вінниці представлено 120 історій. Серед них є і спортсмени Вінниці та Вінницької області. На відкритті фотовиставки були присутні родини Янголів, родини Героїв”, – зазначила Ірина Борзова.

Народна депутатка наголосила, що такі заходи необхідні для формування культури пам’яті про наших Героїв , формування культури вшанування подвигу воїнів російсько- української війни , формування історичної пам’яті.

“Разом з тисячами простих українців, які ніколи не брали до рук зброю, спортсмени в перші дні повномасштабного вторгнення стали на захист країни. Багато з них і сьогодні продовжують боронити нашу землю, однак, на жаль, є й загиблі. Серед них — чемпіони світу та Європи, багаторазові переможці національних першостей з олімпійських та неолімпійських видів спорту, ветерани спорту та ті, хто лише починав свій шлях, — діти, майбутні зірки, чиє життя жорстоко обірвалось”, – додала Ірина Борзова.

Експозиція триватиме в Художньому музеї до 1 травня. Переказуйте друзям і знайомим – про подвиги наших Янголів має знати якомога більше людей.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy