Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

У Києві відбувся Форум регіонального лідерства «Єднаємо лідерів та лідерок – змінюємо країну»

  • 5
У Києві відбувся Форум регіонального лідерства «Єднаємо лідерів та лідерок – змінюємо країну»

Захід об’єднав фахівців публічного управління, військових, волонтерів, підприємців, благодійників та активних представників молодіжної політики, спроможних долучитися до процесу інклюзивного відновлення України. Організаторами форуму є USAID Ukraine – USAID Україна та NDI Ukraine – National Democratic Institute.

«Мене вражає та зворушує енергія та наполегливість цих людей. Вони — наші герої, двигуни змін, ключ до швидкого відновлення та будівництва кращого майбутнього для України. Важливо і те, що кожен і кожна без винятку може стати частиною цієї історії змін. Запрошую спільно будувати незламну країну, де кожен має своє місце та можливість реалізувати свій потенціал», — наголосила голова партії «Слуга Народу» Олена Шуляк.

До форму також долучились депутати від партії «Слуга Народу» на Вінниччині: Геннадій Глухманюк, Дмитро Сидоренко, Оксана Матвієнко та Наталя Заболотна.

«Разом з іншими учасниками з усієї країни, регіональними лідерами, говорили про ключові напрямки роботи в регіонах. Мова йшла про успішні місцеві ініціативи, проєкти підтримки ВПО, галузь освіти, реабілітацію ветеранів, міжнародну підтримку, відновлення й розвиток громад та інше.Час для країни і усіх нас складний, викликів багато, та в єдності ми все подолаємо. України була, є і буде!» — зазначив Геннадій Глухманюк, голова Могилів-Подільської громади від партії «Слуга Народу».

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy