Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

Турбуємось майбутнє нашої молоді

  • 5
Турбуємось майбутнє нашої молоді

У Вінниці відбулась зустріч з очільником Представництва ЮНІСЕФ в Україні Муніром Мамедзаде. Повідомила про це Ірина Борзова, народна депутатка України від партії «Слуга Народу», яка була присутня на зустрічі.

Як зазначила народна депутатка, під час заходу говорили про важливість підтримки молоді, працевлаштування, участі молоді у відновленні країни.

«Подякувала UNICEF за підтримку дітей, українських родин та молодих людей в Україні. Особливу увагу приділили роботі Українського Молодіжного Фонду. Підписана угода про співпрацю та реалізацію проєкту: «Кар’єрний старт. Програма молодіжної гарантії», – зазначила Ірина Борзова.

Проєкт розроблений Українським молодіжним фондом у партнерстві з UNICEF, Міністерством молоді та спорту України, Міністерством освіти та науки України на виконання завдань з відновлення програм молодіжної політики відповідно до визначених пріоритетних напрямів роботи УМФ, та повністю відповідає стратегії УМФ.

Мета – підтримка молоді в реалізації її соціально-економічного потенціалу та підвищення рівня економічної самостійності через створення нових чи додаткових робочих місць.

Ціль – забезпечення першого працевлаштування для молоді, яка є випускниками професійно-технічних навчальних закладів відповідно до її спеціальності та не працевлаштована, за принципом «гроші йдуть за молодою людиною».

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy