Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

Родини ветеранів із 7 громад Вінничини взяли участь у новій послузі соціально-психологічної адаптації

  • 7
Родини ветеранів із 7 громад Вінничини взяли участь у новій послузі соціально-психологічної адаптації

12 родин ветеранів із Крижопільської, Піщанської, Погребищенської, Теплицької, Гніванської, Вінницької та Оратівської громад відвідали заклад відпочинку, де вони разом та індивідуально отримують консультації психологів та соціальних працівників. Повідомила про це Наталя Заболотна, депутатка Вінницької облради від партії “Слуга Народу”.

“Будемо збільшувати кількість психологів в області надалі. Щоб ветерани могли отримати психологічну допомогу вже після завершення заїзду і в себе в громаді. У цьому і полягає уся суть послуги. Наші ветерани – це наш стимул працювати ліпше. Для мене, як завжди, було важливо отримати фітбек та за можливості допомогти на місці у вирішенні їх проблемних питань”, – зазначила Наталя Заболотна.

Депутатка вказала, що декілька сімей мали питання щодо надання медичних послуг, а саме проведення оперативного втручання та придбання дороговартісних ліків. Досі трапляються складнощі з оформленням документів, отриманням статусу людини з інвалідністю та УБД.

“Нагадаю, що 2 заїзди цієї соціальної послуги фінансується за рахунок обласного бюджету у співпраці з Товариством Червоного Хреста України. Далі планується співфінансування з місцевих бюджетів громад. На 2024 рік кошти передбачили 9 громад. Я закликаю решту – долучатися та не зволікати. Тому що результат від цієї послуги того вартий! Наші Захисники починають відчувати і розуміти свою цінність та суспільства, а головне – відновлюють свої теплі родинні стосунки та додають свої власні психологічні бар‘єри”, – наголосила Наталя Заболотна.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy