Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

Підтримуємо переселенців, які знайшли нову домівку на Вінниччині

  • 8
Підтримуємо переселенців, які знайшли нову домівку на Вінниччині

Зустріч із дітьми та батьками з числа внутрішньо переміщених осіб провела народна депутатка України від партії “Слуга Народу” Ірина Борзова.

“Поспілкувалася зі школярами про навчання, улюблені предмети, вивчення англійської мови. З батьками дітей обговорили освітній процес. З початку повномасштабного вторгнення Вінниччина стала новою домівкою для тисяч сімей, які були змушені втікати від російської агресії. Зараз в регіоні мешкає майже 155 тисяч внутрішніх переселенців. Попри труднощі, вони продовжують жити, працювати та навчатися у Вінниці та громадах області”, – зазначила Ірина Борзова.

За ініціативою начальника Вінницької ОВА Сергія Борзова, керівник міжнародної консалтингової компанії Дуглас Бейкер та Фонд Братів Каричів передали Вінницькій області тисячу ортопедичних рюкзаків з шкільним інвентарем. За координації Ірини Борзової та директора департаменту гуманітарної політики ОВА Володимира Буряка наплічники передали дітям ВПО.

“Першими таку допомогу отримали 92 школярі з числа ВПО, які навчаються у 1-5 класах Вінницької гімназії № 24. У актовій залі навчального закладу, аби отримати новенькі яскраві портфелі, зібрались школярі разом з батьками. Із захопленням розглядали і діти й дорослі: що ж там всередині?” – вказала народна депутатка.

У рюкзаках кольорові олівці, альбом для малювання, пенал, пляшка для води, ланч-бокс та інші необхідні речі. Все це відмінної якості, тож стане у нагоді на уроках в школі та під час виконання домашніх завдань.

“Дякуємо американським партнерам за підтримку та співпрацю!” – підсумувала Ірина Борзова.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy