Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

Наталя Заболотна: Ветеранська політика – це не лише про пільги та виплати, а цілий комплекс послуг, який включає ветерана у суспільне життя

  • 5
Наталя Заболотна: Ветеранська політика – це не лише про пільги та виплати, а цілий комплекс послуг, який включає ветерана у суспільне життя

Відбулось засідання круглого столу, організованого комітетом Верховної Ради України з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів. Поінформувала про зустріч Наталя Заболотна, депутатка Вінницької обласної ради від партії «Слуга Народу».

«Вінницька область керується таким підходом: і в селі, і місті повинна бути однакова інформаційна доступність та послуги», – вказала депутатка.

Наталя Заболотна зазначила, що в області проаналізували усі місцеві програми за усіма напрямками: соціальна політика, медицина, освіта, культура і навіть спорт. Систематизували та об’єднали у єдину електронну систему.

«На Вінниччині прагнемо створити єдиний інформаційний ресурс, базу знань, де ветеран може знайти відповідь на будь-яке питання: від реалізації якихось державних гарантій до послуг, що може отримати ветеран на рівні своєї громади.

В області створили таку мапу послуг. Зараз триває її тестування та удосконалення. Мета – аби вона увійшла як складова веб-платформі е-Ветеран. Тому стосовно цього нині ми ведемо активний діалог із Мінветеранів і сподіваємось, що спільними зусиллями реалізуємо цей проєкт», – розповіла депутатка.

Та Наталя Заболотна підкреслила, що найважливіше – якість послуг, залежить, звичайно ж, від кадрового забезпечення.

«Задля урегулювання цього питання на Вінниччині створили мобільні бригади, які виїжджають до наших важкопоранених, консультують їх з усіх можливих питань.Консультаціями охопили 164 родини. Змогли потрапити в усі райони області і, навіть найвіддаленіші громади. І наразі маємо чітке уявлення про основну проблематику, із якою стикаються наші хлопці та дівчата. Загалом це дуже широке коло проблем, які діляться на ті із них, на які можемо впливати й вирішувати, із якими здатні допомогти на консультативному рівні», – підсумувала депутатка.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy