Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

Надзвичайники Вінниччини отримали нову сучасну техніку

  • 5
Надзвичайники Вінниччини отримали нову сучасну техніку

П’ять автомобілів надійшли до Вінниччини в межах співпраці з міжнародними партнерами. Розповів про допомогу Сергій Борзов, голова Вінницької ОВА та депутат Вінницької міської ради від «Слуги Народу».

«Технічна підтримка рятувальників – завжди на часі, а особливо в умовах війни. Три авто передали частині піротехнічного, підводного та гуманітарного розмінування аварійно-рятувального загону спецпризначення. Зокрема, оперативно-піротехнічну водолазну машину для перевезення особового складу і майна для відділення підводного розмінування, вантажний автомобіль підвищеної прохідності зі стрілою-маніпулятором, а також піротехнічний автомобіль важкого типу на базі шасі МАN. Останній – для перевезення великогабаритних вибухонебезпечних предметів», – зазначив Сергій Борзов.

Також вперше рятувальники області отримали автопідіймач колінчатий з максимальним вильотом стріли на 45 метрів.

«Раніше був тільки ЗІЛ-131 з драбиною 30 метрів. Це суттєва допомога надзвичайникам, які завжди першими прибувають на місце подій. Відтепер вони зможуть безперешкодно дістатися на висоту 14-поверхівки», – додав очільник області.

Незабаром авто заступить на бойове чергування в одному з рятувальних підрозділів Вінниці.

«Крім того, автоцистерна ємністю 6,5 тонн відсьогодні посилить боєздатність підрозділів пожежно-рятувальної частини в м. Козятин.Впевнений, що ця техніка дозволить ефективніше виконувати завдання за призначенням», – підкреслив Сергій Борзов.

Додатково від обласної військової адміністрації для особового складу передали аптечки, укомплектовані необхідними засобами та медикаментами.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy