Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

На потреби військових спрямували близько 4 млн грн

  • 7
На потреби військових спрямували близько 4 млн грн

Відбулась сесія Калинівської міської ради, під час якої внесли зміни до бюджету територіальної громади на 2024 рік. Депутати ухвалили рішення про спрямування на потреби військових формувань та закупівлю безпілотників та спецобладнання майже 3 901 418 гривень. Поінформував про це Дмитро Сидоренко, заступник начальника Хмільницької районної військової адміністрації та депутат Вінницької міської ради від партії “Слуга Народу”.

Перед початком присутні у залі хвилиною мовчання вшанували пам’ять усіх захисників та мирного населення, які полягли від рук російських окупантів та загинули під час обстрілу Вінниччини ввечері 14 березня. Після чого Калинівський міський голова вручив грошові винагороди військовослужбовцям, які відзначились у службі та збили ворожий «шахед» у небі над Калинівщиною.

Крім того, як зазначив Дмитро Сидоренко, під час сесійного засідання депутати внесли зміни та доповнення до чотирьох програм розвитку Калинівської міської територіальної громади, затвердили нові статути комунальних установ та розглянули ряд інших питань, важливих для життєдіяльності громади.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy