Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

Ірина Борзова: Реабілітація військових потребує значної підтримки в Україні

  • 5
Ірина Борзова: Реабілітація військових потребує значної підтримки в Україні

Народна депутатка України та голова Вінницької обласної організації партії “Слуга Народу” відвідала реабілітаційний центр на Вінниччині.

“Раніше цей заклад був для цивільних, тому потребує зусиль для розвитку та повноцінної роботи саме у напрямку реабілітації військових після важких поранень та ампутації. У цьому напрямку і працюємо. Але необхідні програми реабілітації, які б враховували потреби кожного пацієнта, більше сучасного обладнання, ремонтних робіт, навчання персоналу”, – зазначила Ірина Борзова.

Народна депутатка підкреслила, що важливою є інтеграція з проектами та програмами підтримки, партнерські угоди з іншими організаціями, щоб забезпечити повний спектр послуг для військових.

“Важливо забезпечити доступність якісних медичних послуг, психологічну підтримку та соціальну реінтеграцію для військових, які повертаються з воєнних дій, з російського полону.Держава та суспільство повинні спільно працювати над створенням умов для повноцінного відновлення та адаптації ветеранів після воєнних подій”, – підсумувала Ірина Борзова.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy