Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

Як виглядає оновлена лікарня швидкої допомоги у Тернополі після "Великого будівництва"

  • 217
Як виглядає оновлена лікарня швидкої допомоги у Тернополі після

Нова рецепція, консультативно-оглядові приміщення, зали для очікування пацієнтів і супроводжуючих, вбиральні для пацієнтів. Відділення оснащене МРТ і рентгеном. Так тепер виглядає приймальне відділення європейського взірця у КНП «Тернопільська міська комунальна лікарня швидкої допомоги».

Роботи були проведені відповідно до проєкту програми “Велике будівництво”

Головне завдання проєкту – проведення всіх приймальних відділень до одного стандартного вигляду та забезпечення сучасним медичним обладнанням, адже приймальне відділення – це перше місце в лікарні, куди потрапляє пацієнт у випадку екстреної ситуації.

— Здоров’я – головна цінність кожної людини. Здоров’я людей є пріоритетом будь-якої країни. Ми прагнемо до побудови якомога найкращої та найбільш якісної системи охорони здоров’я, яка дозволяє максимально охопити населення доступними медичними послугами високої якості. Загалом завдяки програмі #ВеликеБудівництво у Тернопільській області у 2021 році відбулось оновлення 15- нових амбулаторій, та 6 – приймальних відділень, — розповів народний депутат, голова обласної організації партії “Слуга Народу” Володимир Гевко.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy