Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

Виставку «Полк Азов — Янголи Маріуполя», присвячену загиблим захисникам України, відкрили у Тернопільському обласному краєзнавчому музеї

  • 32
Виставку «Полк Азов — Янголи Маріуполя», присвячену загиблим захисникам України, відкрили у Тернопільському обласному краєзнавчому музеї

Ініціаторами та організаторами фотовиставки є рідні загиблих воїнів, які заснували громадську організацію «Серце нАЗОВні».

Загалом представлено 222 світлини українських воїнів, які боронили Маріуполь. На світлинах можна ознайомитись із їхньою біографією, переліком нагород, які вони отримали за мужність та звитягу, переважно посмертно.

Під час відкриття виставки до присутніх звернувся народний депутат України від «Слуги Народу» Володимир Гевко.

«Своїм прикладом бійці «Азову» показали світу незламність української нації. Показали, як це по-справжньому любити свою державу, захищати своє і протистояти ворогу. Світ повірив в нашу країну саме завдяки таким Героям, як «азовці». І сьогодні ми продовжуємо боротьбу і будемо боротись до останнього. Ця виставка є важливою для усіх нас, адже це приклад надзвичайної гідності, героїзму і ми повинні знати та пам’ятати кожного з полеглих бійців,» — зазначив Володимир Гевко.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy