Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

Плетуть сітки та збирають допомогу: як підтримують воїнів у Заліщиках

  • 289
Плетуть сітки та збирають допомогу: як підтримують воїнів у Заліщиках

Заліщики – одне з міст на Тернопільщині, де забезпечують надійний тил України. У гуманітарному штабі міста жителі громади та волонтери займаються плетінням військових сіток.
Також тут отримують та розподіляють гуманітарну допомогу для військових потреб та біженців, які вимушено покинули свої домівки. Тим часом місцеві підприємці налагодили пошиття розгрузок для військових та інших важливих речей.


Днями місто відвідав народний депутат від “Слуги Народу” Володимир Гевко, який разом із головою громади Іваном Дроздом обговорили нагальні потреби місцевих жителів, переселенців та територіальної оборони, проаналізували залишки гуманітарної допомоги та визначили першочергові потреби. Також спільно з місцевими жителями нардеп долучився до озеленення міста.

— Уже зовсім скоро ми будемо милуватись цвітінням дерев сакури у нашому краї. Життя має продовжуватися, кожен із нас повинен долучатися до праці, підтримуючи моральний дух та економіку України, свої рідні міста та міста, в яких ви зараз перебуваєте. Саме в нашій з вами єдності і є наша сила, зараз час, коли всі чвари та суперечності повинні бути залишені осторонь, об’єднавшись, ми щодня наближаємо нашу спільну Перемогу! — сказав Володимир Гевко

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy