Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

Голова Копичинецької громади взяв участь у Міжнародному саміті мерів

  • 6
Голова Копичинецької громади взяв участь у Міжнародному саміті мерів

Понад 400 представників місцевого самоврядування європейських міст обговорили питання співпраці на 5-му Міжнародному саміті мерів.Участь у заході взяли представники самоврядування України, Молдови, Румунії, США, Швеції, Словаччини, Литви, Естонії, Італії, Великої Британії, Німеччини та інших країн.

Започаткований в Україні Міжнародний саміт мерів, організований американським фондом Western NIS Enterprise Fund (WNISEF), цьогоріч уперше за вісім років відбувся за кордоном – у Молдові, за підтримки Президента Республіки Молдови Маї Санду.

Під час саміту також було нагороджено десять пар міст спеціальним знаком “Сила Партнерства” за їхні спільні проєкти у сфері гуманітарної допомоги, культурного обміну, освіти, інфраструктури тощо. Такою нагородою були відзначені партнерства Копичинецької громади, Каварцере з Італії та Ліскерд з Великої Британії.

«З великою гордістю ми та наші міста-побратими отримали нагороду за плідну співпрацю, спрямовану на створення кращого спільного майбутнього для України. Це визнання стало для нас великою честю, адже воно підкреслює важливість міжнародних зв’язків та спільних зусиль на шляху до розвитку. Ми пишаємося тим, що мали можливість представити нашу громаду разом з партнерами на такому високому рівні, і з нетерпінням очікуємо на подальшу співпрацю та нові здобутки для Копичинецької громади!», – зазначили на сторінці Копичинецької міської ради.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy