Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

Бабуся Марія з Тернопільщини пече хліб для захисників

  • 666
Бабуся Марія з Тернопільщини пече хліб для захисників

Марія Полуйко з села Увисла Хоростківської громади з перших днів війни допомагає бійцям. Жінка випікає хліб та передає його волонтерам. Ті ж у свою чергу везуть його нашим хлопцям на передову. Одна порція тіста – це близько 20 хлібин. За час війни жінка передала для армії вже більше двох партій хліба.

Допомагати військовим пані Марія вирішила сама, бо любить пекти і має великого п’єца. Тепер бабусю Марію з Тернопільщини знають не тільки в Україні, але й за її межами. Підтримують жінку і інші мешканці громади, які збирають необхідні речі для бійців та людей, які були змушені покинути свої домівки.

— Жителі села Увисла, як і тисяч українців, у ці важкі для нашої країни час, активно займаються волонтерською діяльністю, допомагають нашим військовим і співвітчизникам з інших областей, де зараз ведуться активні бойові дії. Сьогодні чергову партію домашніх тушонок від увислівських господинь передали на передову. Дякуємо всім, хто долучився! Особливі слова вдячності нашій пані Марії, яка випікає хліб для Захисників! Духмяний хліб уже також відправили нашим військовим! Дорогі земляки! Ваші добрі серця, Ваші працьовиті руки, Ваша любов, з якою Ви приготували все це, зігрівають! Дякую за допомогу! — зазначила депутатка Хоростківської міської ради від “Слуги Народу” Ольга Сопель.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy