Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

Підтримка військових та допомога переселенцям: підсумки роботи депутатки Хоростківської міської ради Ольги Сопель

  • 27
Підтримка військових та допомога переселенцям: підсумки роботи депутатки Хоростківської міської ради Ольги Сопель

Протягом звітного періоду основна моя депутатська і громадська діяльність була спрямована на підтримку військовослужбовців та забезпечення їх необхідними засобами, допомогу внутрішньо переміщеним особам і соціально незахищеним категоріям населення. 

Взяла участь у всіх сесійних засіданнях Хоростківської міської ради та долучалась до роботи засідань постійної комісії з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку та інвестицій Хоростківської міської ради, до складу якої входжу.

Неодноразово ініціювала збір та передачу на фронт домашньої продукції, продуктів харчування тривалого терміну зберігання, засобів особистої гігієни та медичних засобів. Регулярно роблю донати на потреби Збройних сил України.

Багаторазово долучалась до акцій видачі гуманітарної допомоги вимушено переміщеним родинам, які відбуваються в Тернополі за ініціативи Громадської організації «ВПО України».

У грудні 2022 року, в переддень свята Миколая було передано солодкі подарунки дітям військовослужбовців, які захищають Україну, та дітям-сиротам і позбавлених батьківського піклування. Вони відвідали виставу Тернопільського академічного обласного театру актора і ляльки. Координувала організацію і проведення заходу.

Також було роздано 260 наборів солодощів, а в січні 2023-го – понад сотню наборів хлібобулочних виробів сім’ям, які через російську агресію покинули свої домівки і зараз мешкають на Тернопільщині.

Такі самі набори солодощів напередодні зимових свят надали вихованцям Збаразького ліцею і людям з інвалідністю, які отримують допомогу в Центрі реабілітації та дозвілля при БСМ «Карітас» у м. Чортків.

Подібні акції допомоги вимушеним переселенцям відбулись у березні та квітні 2023 року. Тоді передали внутрішньо переміщеним сім’ям ще понад 150 наборів хлібобулочних виробів і близько 100 кілограмів борошна.

Гуманітарну допомогу неодноразово отримували також благодійна організація «Дім милосердя» в Чорткові, яка опікується людьми з інвалідністю, та Хоростківська спільнота людей з інвалідністю.

У квітні долучилась до благодійного ярмарку, який провели студенти одного з тернопільських вишів. Завдяки ярмарку «Паску смакуй – життя військового врятуй!» було укомплектовано 20 IFAK аптечок для військовослужбовців.

У серпні, в складі руху «Зе Жінки» в Тернопільській області, взяла участь у Регіональній конференції на тему «Жіноче лідерство: європейський вимір». Під час конференції обговорили основні виклики жінок у політиці, теми рівності та безбар’єрності, а також досвід лідерок руху, які щодня інвестують зусилля у перемогу України.

У листопаді приєдналась до роботи форуму «Жіноче лідерство: виклики сучасності», який відбувся за ініціативи руху «Зе Жінки». Під час форуму звітували про пророблену роботу за поточний рік й обговорили напрацювання планів.

У вересні команда Хоростківської територіальної громади здобула друге загальне місце у змаганнях за звання «Найкраща спортивна громада Тернопільщини» з шести видів спорту. Долучилась до організації заходу в м. Хоростків.

Беру активну участь в громадському житті Хоростківської територіальної громади і Тернопільської області.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy