Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

У Липовій Долині завершують ремонт Публічної бібліотеки ім. Л. Новиченка

  • 18
У Липовій Долині завершують ремонт Публічної бібліотеки ім. Л. Новиченка


Уже на фініші поточний ремонту у Публічній бібліотеці ім. Л. Новиченка, що в Липовій Долині на Роменщині. У кінці березня до 110 річниці від дня народження Л. Новиченка, оновлену бібліотеку планують урочисто відкрити.
«Ремонт у бібліотеці – це не тільки про комфортні умови для працівників закладу, а й про створення сучасного відкритого простору для спілкування дітей, молоді, дорослих. Скажіть, приємніше ж зайти у сучасний заклад, аніж до приміщення, де з стелі сиплеться шпаклівка, а на підлозі – протертий лінолеум. Скажімо так – ремонт змінив не тільки зовнішній вид бібліотеки, а й надав їй нової сучасної атмосфери відкритості й затишку», – розповідає голова Липоводолинської селищної ради, депутат політичної партії «Слуга Народу» у Липоводолинській селищній раді Володимир Штанько.
Користувачі, які заходять до закладу, теж задоволені змінами. А зроблено чимало – це й утеплене приміщення, і нові меблі: столи, стільці, книжкові стелажі, комфортні куточки для читання книг, оновлений книжковий фонд, створений і сучасний інтернет-центр з безкоштовним доступом до інтернету. Все це змінило «обличчя» і атмосферу липоводолинської бібліотеки.
Загалом, як повідомляє Липоводолинська селищна рада, у рамках поточного ремонту бібліотеки утеплили фасад приміщення і котельню, облаштували ганки і навіси та провели вимощення на суму 2026 тис грн. На умеблювання ж бібліотеки витрачено 280,6 тис грн.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy