Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

Сумські лікарні отримали обладнання на 4 млн.грн.

  • 13
Сумські лікарні отримали обладнання на 4 млн.грн.

Днями Сумщину відвідала команда БФ «Разом для України», який з перших днів повномасштабного вторгнення допомагає області. Завдяки зусиллям благодійників заклади охорони здоровʼя Сумської області, захисники та сумчани, які потребують адресної підтримки унікальними лікувальними препаратами, отримують регулярну допомогу. Минулого року сума такої підтримки склала 24 млн. грн. Під час цього візиту медзаклади Сум отримали анестезіологічну машину, інкубатор для новонароджених, наркозно-дихальний апарат, апарат ШВЛ, апарат УЗД, апарат для гемодіалізу, монітор кисню та інше обладнання на суму майже 4 мільйони гривень.

«Я дуже радий, що Сумщина має таких друзів! Від імені всіх жителів нашої області хочу подякувати Благодійному фонду «Разом для України» за систематичну багатомільйонну підтримку, а від себе особисто – висловити сподівання, що така співпраця триватиме й надалі», – зазначив народний депутат Михайло Ананченко.

За його словами, важливо підтримувати подібні ініціативи та на рівні держави сприяти роботі благодійників. Впродовж 2 днів благодійники разом з нардепом відвідали комунальні медичні заклади міста та області. У форматі «круглого столу» за участі керівництва області і міста, керівників медзакладів обговорили нагальні питання медичної сфери області та перспективи її розвитку.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy